Nabestellen ‘Deur De Joaren Hen’

In september 2020 is het boekje “Volksfeest Hummelo – Deur de joaren hen” huis aan huis in Hummelo verspreid. Een bijzondere editie met harde kaft om toch nog een positieve herinnering te hebben aan het jaar 2020 dat de geschiedenis in gaat als jaar zonder Volksfeest.

We krijgen veel vraag naar nabestellingen. Oud-inwoners zijn geïnteresseerd, maar ook inwoners die het boekje willen bestellen voor hun (klein-)kinderen. Dat kan!

We hebben een beperkte hoeveelheid boekjes over. Nabestellen kan door het overmaken van € 14,50 (incl. verzendkosten binnen Nederland) op IBAN NL27 RABO 0315 0356 84 t.n.v. St. Volksfeest Hummelo o.v.v. het verzendadres. Op is op. Als u het boekje snel in huis wilt hebben is het raadzaam om na uw bestelling ook even een berichtje te sturen aan info@volksfeesthummelo.nl met de mededeling dat u het bedrag heeft overgeboekt.

(NB. In het boekje staat ten onrechte een prijs van € 12,50 genoemd. Deze tekst dateert nog van een moment dat het er naar uitzag dat het boekje half zo dik (en dus goedkoper) zou worden. Excuus voor deze verwarring).